Over ons

Wie we zijn

Jagro Natuursteen is een tegelzettersbedrijf, gespecialiseerd in het werken met natuursteen en keramische tegels. Tevens doen wij stelwerk aan gevels, op de vloer en tegen de wand. Als vader en zoon werken we zowel in de particuliere sector als de bouwsector, waarbij kwaliteit én klanttevredenheid de belangrijkste motivatie is.

Met de kennis die we in de afgelopen 15 jaar hebben opgebouwd, kunnen we u een uitgebreid advies geven. Door onze ruime ervaring op het gebied van zowel natuursteen als keramische tegels, bent u verzekerd van een goede dienstverlening. Ervaring is daarnaast een belangrijk aspect wanneer het om natuursteen gaat. Ieder project vraagt namelijk om een geheel eigen aanpak, wat aandacht en zorg vereist.

Kwaliteit en zorgvuldigheid staan voorop

 

Met de projecten en de jaren ervaring die we hebben mogen op doen in deze branche, heeft tot een hele bewuste doelstelling van ons bedrijf geleid. Onze doelstelling is om al het werk dat we doen, zo zorgvuldig mogelijk te doen. Van a tot en met z. Van de voorbereiding, de hechting, het leggen en de afwerking.

Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. We vinden het belangrijk om actief met u mee te denken, zodat uw wensen en verwachtingen beter tot z’n recht komen. Zo staat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen. Met ons oog voor detail kijken we net een stapje verder en zijn we oplossingsgericht. Daardoor zijn wij misschien niet de goedkoopste, maar wel de betere! Wij gaan niet voor kwantiteit maar voor kwaliteit.

Al meer dan 15 jaar mogen we als vader en zoon, met heel veel plezier samenwerken in interessante en mooie projecten die we graag met u op onze website delen.

Levering van bijna alle tegelmaterialen

 

Voor uw project kunnen we bijna alle tegelsoorten leveren. Of het gaat om natuursteen of keramische tegels.

Als tegelzettersbedrijf werken we samen met

    • Michel Oprey & Beisterveld in Vianen, één van de grootste importeurs, met een ruime keuze in materialen.
    • BMN ofwel Bouwmaterialen Midden Nederland, met een groot assortiment aan keramische tegels.
    • Diverse natuursteenbedrijven door Nederland, zoals Overkamp in Gouda en Van Leeuwen Natuursteen in Meerkerk.
Jagro natuursteen

Benieuwd naar onze projecten

Bekijk hier een selectie van projecten die we in de laatste jaren hebben uitgevoerd.